Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 maja 2006, 22:12

fieldy pisze:ale bramki strzela wyspom owczym, musi strzelić niemcom. Myślisz, ze a radę ?
Saganowski nawet Wyspom Owczym nie strzela. Myslisz, ze da rade Niemcom?
fieldy pisze:czy ja napsiałem, ze ma podobną formę co Franek ?
Babel napisal. Wrzucilem wszystko do jednego worka.
fieldy pisze:Rasiak to inna historia - IMHO on nie zasługuje na grę w kadrze, moze i ma fromę, ale jest ona nie wystarczająca aby reprezentować nas na mundialu
Ale za to Twoim zdaniem zasluguje Janczyk, ktory w tym sezonie zagral w POLSKIEJ lidze kilka dobrych meczow i strzlil kilka bramek polskim potegom pewnie z Lecznej albo innego Belchatowa. Ten zasluguje. Bo jest mlody. I nie jest Rasiakiem, rzecz jasna.
fieldy pisze:Niedzielan jest szybki, potrafi przyjąć piłkę, zagrać z klepki, piłka się od niego nie odbija, strzelił w tym sezonie 10 goli i zaliczył 8 asyst.
A w kadrze kiedy dobrze zagral ostatnio? Z Wegrami na wyjezdzie? Chyba tak.
fieldy pisze:widac się nie znają, skoro w Tottenhamie miał nastrzelac mnóstwo goli a skończył z zerowym dorobkiem swoją karierę w premiership.
Podejrzewam, ze lepsi niz on nie poradziliby sobie z taka konkurencja w Tottenhamie. Poza tym fakt, ze jest za slaby na 5 druzyne jednej z najlepszych lig swiata robi z niego slabego zawodnika? Watpliwe jak dla mnie.

Wróć do „Polska”