Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 15 maja 2006, 22:18

Krzysztof Jarzyna pisze:Saganowski nawet Wyspom Owczym nie strzela. Myslisz, ze da rade Niemcom?
nie da bo nie pojechał, nie dowiemy sie tego. Stzreli 2 gole Azerbejdżanowi w kwadrans bodajże
Krzysztof Jarzyna pisze:Babel napisal. Wrzucilem wszystko do jednego worka.
mogłeś mnie porzynajmniej nie cytowac w takim razie :roll:
Krzysztof Jarzyna pisze:Ale za to Twoim zdaniem zasluguje Janczyk, ktory w tym sezonie zagral w POLSKIEJ lidze kilka dobrych meczow i strzlil kilka bramek polskim potegom pewnie z Lecznej albo innego Belchatowa. Ten zasluguje. Bo jest mlody. I nie jest Rasiakiem, rzecz jasna.
NIe napisałem, ze zasługuje, tylko, żę jego bym wolał, przynajmniej nabarłby doswiadczenia. A talent ma, większy niż Rasiak.
Wczoraj podkreslałem, specjalnie, ze nie twierdzę iż Janczyk powinien jechać, tylko, że ja bym wolał jego widzieć, niż Rasiaka.

Krzysztof Jarzyna pisze: A w kadrze kiedy dobrze zagral ostatnio? Z Wegrami na wyjezdzie? Chyba tak.
Ale mi nie powiesz, że miał szansę się wykazać w kadrze ? Kiedy zagrał choćby 45 minut ? w jakim meczu ? rasiak co mecz dostawał szanse, w ostatnich 2 meczach, choć już praktyznie miał zagwarantoweany wyjazd - grał po 45 minut.
Strzelił 2 gole w tym czasie. Poprzednieo chyba w zeszłym roku Izraelowi
Krzysztof Jarzyna pisze:Poza tym fakt, ze jest za slaby na 5 druzyne jednej z najlepszych lig swiata robi z niego slabego zawodnika? Watpliwe jak dla mnie.
słabego zawodnika robią z niego jego umiejąetności, a raczej ich brak.
czeher pisze:widac ktos musi przejac fukcje clonera w czasie jego nieobecnosci
zbanował go, aby zając jego miesjce. Cwany :lol:

Wróć do „Polska”