Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 maja 2006, 22:32

Babel pisze:Nie wiem, nie jestem clonerem, nie mam mozliwosci ogladania ligi portugalskiej, ale chyba cos w tym jest jak zawodnik strzela goli w sezonie w druzynie która potentatem nie był i zresztą spadła do niższej klasy.
No rzeczywiscie cos w tym musi byc. Tylko, ze jak Rasiak strzelal 20 bramek dla Derby, to w tym akurat nic byc nie musialo. Ja nie mowie, ze Saganowski nie mial jechac - bardziej zasluzyl niz Brozek, ale nie kosztem Rasiaka.
Babel pisze:Teraz to Ty bardziej bronisz Rasiaka, bo wszyscy inni na niego najeżdzają. Widocznie nikt tu się nie zna na piłce.
Aha, czyli mamy racje bo jest nas wiecej? No ok. :roll:
Babel pisze:najzajebistszy moderator na podkarpaciu.
W Polsce. Nie tylko na Podkarpaciu :|
fieldy pisze: nie da bo nie pojechał, nie dwoiemy sie tego. Stzreli 2 gole Azerbejdżanowi w kwadrans bodajże
A Rasiak dwie Izraelowi. W kadrans bodajze. Ten sam rodzaj wyznacznika.
fieldy pisze:mogłeś mnie porzynajmniej nie cytowac w takim razie
Moglem. Obiecuje - wiecej nie bede.
NIe napisałem, ze zasługuje, tylko, żę jego bym wolał, przynajmniej nabarłby doswiadczenia.
Zmienili reprezentacje na szkole? O czyms nie wiem? Teraz na mundialu sie nabiera doswiadczenia? Nagle pol kadry pojedzie do Niemiec nabierac doswiadczenia. Spoko :roll:
Ale mi nie powiesz, że miał szansę się wykazać w kadrze ?
Owszem, masz racje - nie mial zbyt wielu szans. Wiec jezeli go nie powolywal przez rok, mial go wziac na mundial?
słabego zawodnika robią z niego jego umiejąetności, a raczej ich brak.
Slaby zawodnik strzela kilkanascie bramek na zapleczu Premiership? Zawodnik bez umiejetnosci zwraca na siebie uwage dobrych klubow? Spoko, przynajmniej nie tylko ja jestem pilkarskim analfabeta :D
widac ktos musi przejac fukcje clonera w czasie jego nieobecnosci
:|

Wróć do „Polska”