No rzeczywiscie cos w tym musi byc. Tylko, ze jak Rasiak strzelal 20 bramek dla Derby, to w tym akurat nic byc nie musialo. Ja nie mowie, ze Saganowski nie mial jechac - bardziej zasluzyl niz Brozek, ale nie kosztem Rasiaka.Babel pisze:Nie wiem, nie jestem clonerem, nie mam mozliwosci ogladania ligi portugalskiej, ale chyba cos w tym jest jak zawodnik strzela goli w sezonie w druzynie która potentatem nie był i zresztą spadła do niższej klasy.
Aha, czyli mamy racje bo jest nas wiecej? No ok.Babel pisze:Teraz to Ty bardziej bronisz Rasiaka, bo wszyscy inni na niego najeżdzają. Widocznie nikt tu się nie zna na piłce.
W Polsce. Nie tylko na PodkarpaciuBabel pisze:najzajebistszy moderator na podkarpaciu.
A Rasiak dwie Izraelowi. W kadrans bodajze. Ten sam rodzaj wyznacznika.fieldy pisze: nie da bo nie pojechał, nie dwoiemy sie tego. Stzreli 2 gole Azerbejdżanowi w kwadrans bodajże
Moglem. Obiecuje - wiecej nie bede.fieldy pisze:mogłeś mnie porzynajmniej nie cytowac w takim razie
Zmienili reprezentacje na szkole? O czyms nie wiem? Teraz na mundialu sie nabiera doswiadczenia? Nagle pol kadry pojedzie do Niemiec nabierac doswiadczenia. SpokoNIe napisałem, ze zasługuje, tylko, żę jego bym wolał, przynajmniej nabarłby doswiadczenia.
Owszem, masz racje - nie mial zbyt wielu szans. Wiec jezeli go nie powolywal przez rok, mial go wziac na mundial?Ale mi nie powiesz, że miał szansę się wykazać w kadrze ?
Slaby zawodnik strzela kilkanascie bramek na zapleczu Premiership? Zawodnik bez umiejetnosci zwraca na siebie uwage dobrych klubow? Spoko, przynajmniej nie tylko ja jestem pilkarskim analfabetasłabego zawodnika robią z niego jego umiejąetności, a raczej ich brak.
widac ktos musi przejac fukcje clonera w czasie jego nieobecnosci