Bez takich proszę tu, bo napewno nie całe.Łukasz[ACM] pisze:No cóż, całe Juve.
Pytanie czemu kupowali? Sam chciałbym znać na to odpowiedź i najlepiej gdyby na nie odpowiedział sam Moggi. Bo ja ciągle się zastanawiam i nie wiem po co im to było. Przecież byli w stanie zdobyć te Scudetto bez ustawek. Zespół był silny, ale widocznie Lucek chciał się zabezpieczyć. Wygląda jednak na to, że był na tyle głupi, że nie przewidział sytuacji, iż to może ujrzeć światło dzienne. Teraz właśnie tak doszło do mnie, że być może właśnie dlatego w pewnym momencie chciał odejść z Juve. Być może już coś przeczuwał i chciał uciec jednocześnie zacierając ślady. Kolejne pytanie to ilu piłkarzy wiedziało o tym wszystkim. Mam nadzieję, że śledztwo wszystko wyjaśni, jednak jak już wspominałem, chciałbym wyjaśnień ze strony Moggiego. Zamiast jak mężczyzna wyjść i powiedzieć wszystko to jeszcze ucieka i mówi, że jest tym wszystkim zmęczony. On z Juve w oczach innych zrobił 0. Po co mu to było? To pytanie będzie mnie dręczyć bardzo długo. Jeszcze 1 góra 2 mecze ustawione może jakoś bym zrozumiał, ale nie cały sezon. Widocznie nie ufał do końca piłkarzom, niestety mieliśmy takiego człowieka w zarządzie Juve.