Szczerze? To jeżeli już sprawa tak sie potoczyła to chciałbym wiedzieć wszystko. Bez względu na to, jak bardzo to oczernia Juve. Lepiej niech powie teraz wszystko niż znowu ma być coś ukrywane i po jakimś czasie wyjdzie. Niech się przyzna do wszystkiego, wskaże wszystkich ludzi którzy w tym brali udział bez wyjątków. Bo co nam to da, jeżeli połowę rzeczy zatuszuje? Czy nie lepiej znać całą prawdę? Mimo tego, że jestem kibicem Juve to chcę poznać wszystko i jeżeli ma być to najgorsza prawda, to niech nas spotka zasłużona kara.Łukasz[ACM] pisze:Bobohawk wydaje mi się że powinieneś się modlić aby Moggi nie zaczął wszystkiego paplać bo przecież to oczarnia Starą Dame w całości i poniosą najgorsze kary jakie tylko mogą dostać a sam Moggi szybko by światła dziennego nie ujżał.
Właśnie i to jest najgorsze, aby ochronić siebie jest w stanie zrobić wiele. Obawiam się, że przez niego sytuacja Juve może się pogorszyć. Bo aby ratować swoją osobę, może zeznawać kłamstwa. Mam nadzieję, że jeszcze jakiś honor posiada i nie zrobie w taki sposób.Łukasz[ACM] pisze:Poprostu głównie chroni siebie a zaraz potem Juve.