Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Bobohawk » 15 maja 2006, 23:52

Łukasz[ACM] pisze:Bobohawk wydaje mi się że powinieneś się modlić aby Moggi nie zaczął wszystkiego paplać bo przecież to oczarnia Starą Dame w całości i poniosą najgorsze kary jakie tylko mogą dostać a sam Moggi szybko by światła dziennego nie ujżał.
Szczerze? To jeżeli już sprawa tak sie potoczyła to chciałbym wiedzieć wszystko. Bez względu na to, jak bardzo to oczernia Juve. Lepiej niech powie teraz wszystko niż znowu ma być coś ukrywane i po jakimś czasie wyjdzie. Niech się przyzna do wszystkiego, wskaże wszystkich ludzi którzy w tym brali udział bez wyjątków. Bo co nam to da, jeżeli połowę rzeczy zatuszuje? Czy nie lepiej znać całą prawdę? Mimo tego, że jestem kibicem Juve to chcę poznać wszystko i jeżeli ma być to najgorsza prawda, to niech nas spotka zasłużona kara.
Łukasz[ACM] pisze:Poprostu głównie chroni siebie a zaraz potem Juve.
Właśnie i to jest najgorsze, aby ochronić siebie jest w stanie zrobić wiele. Obawiam się, że przez niego sytuacja Juve może się pogorszyć. Bo aby ratować swoją osobę, może zeznawać kłamstwa. Mam nadzieję, że jeszcze jakiś honor posiada i nie zrobie w taki sposób.

Wróć do „Włochy”