Ale wymyślasz, przeciez nie twierdze, że miał zabrać samych juniorów, tylko, ze jesli jest miejsce dla Rasiaka, który moim zdaniem nie daje żadnej gwarancji na sukces, to równie dobrze, mógłby jechac Janczyk, który też gwarancji nie daje, ale się chociaż czegos nauczy.Krzysztof Jarzyna pisze:Zmienili reprezentacje na szkole? O czyms nie wiem? Teraz na mundialu sie nabiera doswiadczenia?
Nie miał, nie napisałem, ze miał go wziąć, tylko, ze ja bym go wolał bardziej niz Rasiaka.Krzysztof Jarzyna pisze:Wiec jezeli go nie powolywal przez rok, mial go wziac na mundial?
może nie tak, zarzucam mu, ze innymi częsciami ciała nie potrafi. I tu jest pies pogrzebany,Niggaz pisze:Fieldy zarzuca mu, że on tylko głową grać potrafi
ale chyba nikt ngzie nie napisał, aby samych młodych brał ? ja dalej twierdzę, że lepszy Janczyk, który prochu nie wymyśli, ale się czegoś nauczy, niż Rasiak, który głowa potrafi grać.Niggaz pisze:No i ten pomysł, aby jechać na Mundial przede wszystkim po doświadczenie też jest o dupę potłuc, że się tak kolokwialnie wyrażę. Mundial mamy co 4 lata a na dodatek nie zawsze na nim będziemy grać. Powiem więcej. To dla nas rzadka sprawa raczej i trudno oczekiwać, że Janas wyśle samą młodzież w celu zebrania doświadczenia a zawojujemy świat za cztery lata.