Zgadzam się co do Bąka. Chyba nie jest lepszy od Kłosa, a w Katarze za grubą kasę bawi się z półamatorami i kilkoma wygasłymi gwiazdkami. To ma być ostoja naszej defensywy? Lewandowski to też porażka...Jak dla mnie parą stoperów powinni być Jop z Kłosem ale to już za nami.
Kosowski. On też nie gra, ma niewyparzony jęzor ale kiedy by nie grał w reprezentacji prezentuje się w miarę dobrze. Atakuje, rwie, to taki zawodnik, który potrafi pociągnąć drużynę i też bym go wziął.
Nie wiem kiedy Radomski prezentował formę obligującą go do gry w kadrze ale ja znam kilku lepszych piłkarzy na jego pozycję. Skoro Janas wziął Lewandowskiego na obronę, mogącego grać defensywnego pomocnika to czemu nie zaryzykował i nie wziął kogoś z ligi? O Mili też już było. Prezentuje się gorzej niż za czasów gry w Groclinie a w tak młodym wieku regres jest niewybaczalny. Ile mu można dawać szans?
No i się zgodzę, że Franek jest sam sobie winien. Miał w Hiszpanii formę, niezły klub i perspektywy na przyszłość bo strzelał bramki. W Wilkach sportowo nie zyskał bo też druga liga, może klub trochę zasobniejszy, ale pewnie decydującym aspektem była kasa. Nie może narzekać, że nie dostawał szans bo Hoddle na niego stawiał z uporem maniaka. No i jakby nie psioczyć na Rasiaka. W Tottenhamie zawiódł, ale na tym samym szczeblu rozgrywek co Franek prezentuje się lepiej.
Aha. I ciekawi mnie co by było w sytuacji gdyby za jakiś tydzień kiedy wszyscy się już wyżalą, jakiś piłkarz z "23" na pozycji bramkarza lub napadziora złapał kontuzję. Dudek i Franek pewnie juz by powiedzieli co myślą o Janasie a tu pojawia się miejsce. Co wtedy?:-)