To, że potrzeba nowej krwi jest wiadome. Chelsea juz się wzmacnia. Ballack podpisał, czekać tylko na Shevczenkę.Wszyscy już się zastanawiacie nad następcą Ruuda a przecież on jeszcze nie odszedł a ManUtd nie wydał oficjalnego stanowiska odnośnie jego sprzedaży. Moim zdaniem absolutną głupotą byłoby sprzedawanie Holendra przed MŚ. I tak mniej niż 10 mln za niego nie wezmą a w razie jego dobrego występu na MŚ cena mogłaby wzrosnąć. Ja się cały czas łudzę, że pozostanie na OT chociaż jak pokazuje historia ze Staamem, Beckhamem i Keanem kto raz zaszedł za skórę Fergiemu może zapomnieć o trykocie Manchesteru. Szkoda wielka bo drugiego takiego snajpera prędko się nie dochowamy. Rooney jest genialny ale to nie jest typowy egzekutor. Ja w Europie w tej chwili widzę tylko jednego takiego, który nazywa się Huntelaar, ale nie wydaje mi się żeby MU miało szansę go sprowadzić. Może gdyby był piłkarzem PSV..Z Ajaxem dobre układy ma Milan i wydaje mi się, że to oni prędzej czy póxniej po niego sięgną. W każdym razie priorytetem jest teraz sprowadzenie środkowego pomocnika. Dużo się mówi o Diarrze i istnieją pewne przesłanki, że mógłby do nas trafić. To byłby chyba dobry ruch bo Malijczyk pokazał że umie grać nie tylko w Ligue 1 ale i LM z takimi zespołami jak np. Milan. Chętnie bym zobaczył także Carricka. Póki co to tylko plotki ale ten chłopak ma naprawdę talent i predyspozycje żeby stać się tym dla MU czym Lamps dla CFC czy Gerrard dla Liverpoolu. Marzy mi się sprowadzenie tych 2 piłkarzy. Torres? Młody i zdolny owszem ale to dość duże ryzyko kupować go. Zobaczymy co pokaże na MŚ...i na razie nie zapominajmy także o tym, że Ruud jest nadal Diabłem. Żal byłoby gdyby odszedł. Bo atak na przyszły sezon pozostawiłbym niezmieniony. Ruud, Roo, Saha i Rossi - chyba nikt nie zaprzeczy, że to najmocniejszy atak w Premiership.