W meczu z USA i owszem, ale miałem tu na myśli także mecze Celticu.Martinho pisze:"parade" .popelnil tylko jeden blad co skonczylo sie bramka
Dlatego nie neguję i rozumiem decyzję Janasa o jego powołaniu o czym pisałem juz na poprzedniej stronie. No i nie zapominajmy, że Rasiak to człowiek, który zatrzymał Wyspy OwczeMartinho pisze:Czy by odpadli to nie wiem, ale prawda jest taka ze Rasiak na dzien dzisiejszy bramki strzela i to sie liczy. Niewazne komu i gdzie wazne ze strzela. O to chodzi chyba przeciez...
Ja również. Moim zdaniem jedzie tylko poczuć atmosferę Mistrzostw a za 4 lata zobaczymy jak potoczy się jego kariera. Tylko, ze nikt nie wie co siedzi w głowie Janasa co pokazał wczorajszy wieczór.Martinho pisze:Ja nawet nie mysle ze bedzie on bramkarzem nr 2.
Jop + Bąk to brzmi dumnieMartinho pisze:Nie ma co rozpaczac ciesz sie z tego co mamy. Widocznie Janas uznal ze Klos nie jest w odpowiedniej dyspozycji. Co do rzutow wolnych to nam Klos wcale niepotrzebny. Mamy przeciez Krzynowka, Zurawskiego i Lewandowskiego ktorzy potrafia uderzyc.
Miałem na myśli grę głową, po dośrodkowaniach z rzutów wolnych, roznych. To, że mamy lepszych egzekutorów rzutów wolnych od Kłosa doskonale wiem. Chociaż Lewandowskiego bym do nich nie zaliczył...
trener Brazylijczyków mówi, że bez seksu są smutniMartinho pisze:A moze seksu... Laughing