Gry...

Awatar użytkownika
Samuraj
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 181

Gry...

Post autor: Samuraj » 20 mar 2026, 5:06

Pograłem 4h w Crimson Desert i tragedii faktycznie nie ma. Jak można było sądzić, gra nie spodoba się wszystkim i jest specyficzna.
Zdecydowanie największa wada to movement postacią którą poruszasz się jak czołgiem - bardzo ociężale ale to kwestia przyzwyczajenia. Dodatkowy problem to interakcja z NPC gdzie spotkałem z tym związanych wiele błędów, albo NPC nie reagowali mimo, że był na nich znacznik, to do tego trudno było ich w ogóle oznaczyć do interakcji lub po prostu się nie dało.

Szybko mi te 4h minęły i w grze nie wiele zrobiłem i pytanie jak będzie to dalej wyglądać.

Walka wydaje się być ok i do niej zastrzeżeń nie mam i ogólnie do gry na ten moment nie mam zamiaru się przyczepiać, bo za mało jej doświadczyłem, nie wiem na ile ten świat jest bogaty, na ile eksploracja wynagradza, jak fabuła która wydaje się być faktycznie ciekawa... Mogę jedynie domyślać się, że aspekt fabularny w tej grze nie będzie najistotniejszy a po prostu spędzanie czasu przy grze wykonując różne aktywności.

Na ten moment jest ok i gra raczej jest tym czego się spodziewałem, na ten moment zmienił bym jedynie poruszanie się postacią na bardziej dynamiczne, bo to najbardziej póki co uderza.

Wróć do „Hyde Park”