Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: dzieciol » 16 maja 2006, 22:48

Martinho pisze:Łukasz Fabianski Co by o Lukaszu tu powiedziec... Ja bylem zdecydowanym przeciwnikiem zabierania go na mundial, ale juz sie stalo i nic nikt nie poradzi. Fabianski nie jest zlym bramkarzem ale brakuje mu tego co Borucowi i Kuszczakowi czyli ogrania w silnych klubach i doswiadczenia. W lidze Fabianski popisal sie kilkoma nieprawdopodobnymi interwencjami i pewnie to zadecydowalo o decyzji Janasa zeby go powolac. Kropke nad i postawila pogloska o rzekomym zainteresowaniem nim przez ManU. Moze Lukasz podczas mundialu rozwinie sie bardziej, ale na chwile obecna jest slabszym bramkarzem niz Boruc czy Kuszczak.
a ja juz Ci mowie dlaczego... wg mnie sprawa jest prosta: jest tym ostatnim trzecim rezerwowym bramkarzem na Mundial... i szanse zeby gral w jakim kolwiek meczu sa bliskie 0 jesli tyle nie wynosza... wiec niezaleznie czy kto jest tym trzecim i tak nie zagra... moglby tam jechac nawet Liberda czy Kotorowski..jednak tutaj Janas pomyslal bardzo przyszlosciowo wzial najbardziej uzdolnionego mlodego bramkarza ktory na tych MS bedzie zbieral tylko i wylacznie doswiadczenie i obycie z takimi tyrniejami..prawdopodobienstwo ze to on bedzie numerem jeden za 4 lata jest bardzo duze..i wtedy te doswiadczenie jakie zberze na tegorocznych MS zaprocentuje... w tak mlodym wieku pojedzie juz jako bramkarz ktory byla raz na takiej imrpezie i wie co go moze czekac... to daje bardzo duzo..naprawde...za to chwala Ci Janas..:)

Wróć do „Polska”