Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 17 maja 2006, 9:51

Martin Pellegrino pisze:Ja osobiście wolałbym Hammera, ale Mancio jakoś na niego nie chce stawiać. Szkoda.

Być może Hamer zostanie. Problemy Juve go troche zniechęciły. Musi tylko podpisać nowy kontrakt i oczywiście zgodzić się na role rezerwowego. W takim wypadku Dacourt był by zbędny. Zresztą nawet gdyby Zanetti zdecydował się odejść to wolałbym kogoś młodszego jako dublera Cuchu. Zarząd powinien się nad tym zastanowić. Być może ktoś z juniorów akurat wskoczy do seniorów i będzie po kłopocie :]

Juras_InterFan pisze:A Barzagali ? Moze sie nie orientuje dobrze - ale on moze grac nie tylko na środku obrony - ale i na prawej obronie - atam mamy tylko J. Zanettiego i i Ze Maria ktory chyba odchodzi po sezonie ... Wiec warto by go bylo sciagnac

Hmm jakoś sobie nie przypominam Barzagliego na prawej obronie :roll: Może masz racje Juras, ale zarówno na środku jak i na prawej stronie może grać Bonera i to na nim moim zdaniem powinniśmy się skupić. Co nie znaczy, ze powinniśmy łatwo odpuścić Barzagliego :wink:
Martin Pellegrino pisze:Cisse jest chyba najlepszy z wymienionych i jakiś czas temu jego nazwisko było łączone z Interem. Kwota odstępnego miała wynosić jakieś 8mln Ł. Cisse u Beniteza wciąż gra mało i chodzą słuchy, że zostanie sprzedany. Ja jestem jak najbardziej za sprowadzeniem Djibrilla do nas
Ja mimo wszystko wolałbym któregoś z Włochów Tavano-Toni :]

Wróć do „Wracając Do Meritum”