ZAZA Hmmm - ogolnie zgadzam się z Twoją wyliczanką pod jednym warunkiem - jesli Oni zostaną jesli Juve spadnie do Serie B - gorzej jesli to będzie Serie D czy coś w tym stylu ... Pamietasz pewnie sytuacje Fiorentiny ktora została zdegradowana ? Został tylko żłołnierzyk - Di Livio*_Zaza_* pisze:W przerwie finału LM widziałem materiał na temat Juve. Pytanie brzmiało kto odejdzie z tego kluby [z pierwszej 11] gdy zdegraduja Juventus
Pierwsza jedenastka według telewizka SKY to - Buffon [odejdzie] - Zebina [odejdzie] - Thuram [jeśli nie zakończy kariery pogra jeszcze] Cannavaro [tu głowy nie dam ale chyba zostanie] - Zambrotta [odejdzie] - Camoranesi [nawet bez degradacji -odejdzie] - Emerson [odejdzie] - Vieira [odejdzie] - Nedved [zostanie i na koniec pogra jeszcze troche] - Trezeguet [odejdzie] - Ibrahimović [odejdzie] - Tylko w sumie z Cannavaro nie wiem bo był hasał i wogóle. Ale co ciekawe nie obgadali ławki a ja sądze że to w przypadku degradacji była by najważniejsza sprawa.![]()
Piłkarze tacy jak Del Piero czy Pessotto, Blasi pewnie by zostali. Może Tudor by wrócił ale nie mówili nic o duecie Chellini Balzatetti. Co Wy na to![]()
dobrze spekulują
Pozdro !