Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 18 maja 2006, 8:49

Morrow pisze:Jak podaje "Dziennik" (czyli pewnie wiele prawdy w tym nie ma) ManUtd jest bliski sprowadzenia tu UWAGA! Tomasza Kuszczaka!

Mam nadzieje ze Dziennik nie bedzie kolejnym Faktem i bzdur wypisywal nie bedzie ;) Co do Kuszczaka, to Man U niedlugo bedzie zainteresowany Kowalewskim i Borucem. Oni interesuja sie polskimi bramkarzami ale nic z tego nie wychodzi. Interesowali sie Dudkiem i tez byli bliscy sprowadzenia go niby a nic nie wyszlo. Nie tak dawno Fabiana chcieli kupic, teraz znowu Kuszczaka... Ja bym wolal zeby zaden z naszych mlodych tam nie przechodzil chyba ze gralby w pierwszym skladzie. Bo siedzac na lawie by sie tylko marnowal, a przejscie takie oznaczaloby polecenie na kase. Niech Tomek gra sobie w 2ligowym West Bromie a ma pewne miejsce w skladzie i dalej sie rozwija niz w Man U i siedzi na lawie. Ja mysle ze po mundialu posypia sie jednak oferty dla Kuszczaka z lepszych klubow niz West Bromwich wiec Tomek niech sie nie pospiesza z ta decyzja podpisania kontraktu z ManU jezeli wogole takowa bedzie.

Wróć do „Anglia”