FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE)

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post autor: Janio » 18 maja 2006, 11:32

Bienias pisze:Mysle ze Henry bedzie gral w najlepszej druzynie swiata czyli FC Barcelonie
Wczoraj Mirek Trzeciak powiedział (a w końcu siedzi w tej Hiszpanii, więc może coś w tym jest), że Henry ma podpisaną umowę wstępną z Barcą i że w razie podpisania przez niego kontraktu z innym niż Barca zespołem musiałby zapłacić Dumie Kataloni spore odszkodowanie. Jeszcze wczoraj cieszyłem się z tego, ale dzisiaj po wypowiedziach pomeczowych Titiego nie jestem juz taki pewny czy druzyna dobrze by go przyjęła. Zamiast zwalać winę na sędziego niech ma pretensje do siebie bo w końcu raczej rzadko zdarzało mu się dotychczas nie wykorzystać w jednym meczu dwóch tak dogodnych sytuacji jakie miał wczoraj :? A tekst o Dinho: "wszyscy przed meczem mówili o Ronaldinho, ale ja go dzisiaj nawet nie widziałem" był żenujący... Nie widział Ronniego?? Kuwa bo mi się wydawało, że to po akcji Roni-Eto'o wyleciał z boiska Lehmann co było raczej dosyć ważnym momentem więc chyba się trochę Brazylijczyk przysłużył... Ale co tam - przegrywać z klasą trzeba umieć :roll:

Wróć do „Puchary Europejskie”