FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 18 maja 2006, 13:51

Janio pisze:Fieldy wróci z roboty to będzie okazja do podsumowań
wróciłem z roboty :lol: jakiś rozkojarzony ciągle, na pocżatku GRATULACJE, bo potem mogę zapomniec :wink: nie napisze, ze Barca była lepsza, bo nie była. Graliśmy świetnie w obronie do 76 minuty, grając w 10 od 18, Pewne było, że opadniemy z sił, w końcu obrona wymaga biegania, a nacierała na nas Barca. Jestem zdania, ze sędzia powinien uznać gola w 18 minucie, choć pewnie jakbyśmy wygrali, to bym twierdził, że słusznie go nie uznał :P

Nie wiem czy były spalone, jak oglądąłem mecz, nie zauważyłem, ale emocje były straszne i mogłem przeoczyć, jednak wielkiego sprzeciwu z naszej strony nie było, wiec chyba prawidłowo zdobyte zostały.

Mecz był bardzo emocjonujący, Titi mógł strzelić sam z 3 gole, nie udało mu się [Może Barca da mu spokój :wink: ] Świetnie zagrała nasza defensywa, ogólnie pomoc tez wymiatała, Gilberto, Cesc - kapitalnie czyścił pole, ale co z tego, kartka dla Lehmanna ustawiła niejako mecz. Oczywiście faul był i kartka słuszna, więc pretensje możemy mieć tylko do siebie, chłopaki mi zaimponowali ambicją, wolą walki, liczę, że nie jest to pierwszy i ostatni finał LM w naszym wykoaniu.
Przegraliśmy, zebraliśmy pewne doświadczenie, czekamy na rewanż :!:
Mort pisze:Henry - słabo. Nie wiem dla kogo grał.
nie bluźnij, jak możnesz mówić takie rzeczy ? nie wiesz dla kogo grał ? i ty smiesz się nazywac kibicem the gunners ?
Janio pisze:Teraz niech jeszcze tylko pójdzie dla kasy do Chelsea zza miedzy i wszyscy będziemy musieli zmienić o nim zdanie
ja nie zmienie, a Titi nigdzie nie odejdzie, a już na pewno nie do Chelsea.
*_Zaza_* pisze:Henry odejdzie z "stajni" Nike już nie bawem
Henry jest w 'stajni' Reeboka
HB pisze:nawet nie patrzac jak kibic barcy trzeba uznac, ze jezeli nie arsenal, to barca jest najlepsza dla niego opcja.
ja się z tym zgadzam, ale i tak zostanie 8)
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 13:55 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”