FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 maja 2006, 13:54

makis pisze:Nie wiem *_Zaza_* czy Francuz chcialby wrocic do Serie A. Pobytu w Juve na pewno dobrze nie wspomina. Poza tym duzo jest teraz zametu z ustawianiem spotkan w Calcio. No ale czas pokaze.

No racja dla tego sądze jak napisałem że sa małe szanse by kto kolwiek go pozyskał - nie nie mam na myśli tylko Milanu czy Calcio - spoko zobaczymy jak będzie na moje oko jest 1% szans [słownie - jeden procent]. Mimo że te spekulacje ktore wczoraj czy dziś widziałem są "mocne" a informacje o "stajni" Nike tez ciekawa :]

Jeszcze jadno Maksim Patrick Vieria tez miło nie wspominał pobytu w Milanie ... A wrocił do serie A jako gwiazda, Henry nie odnalazł się w Juve - przypadek :) Vieria - Milan Arsenal Juve - Henry Juve Arsenal Milan - mowa :lol:

Henry - Kanonier z krwi i kość :] w tym sezonie premiership dwa razy zrobił coś czego nie zapomne do końca życie ... i nie były to bramki... [choc te tez długo będe pamietał :twisted: ]

Dobra kończymy temat bo to nie odpowiedni "pokój" nastepne dzwi jak coś :wink: Pozdro jeszcze raz Gratulajce Dumie Katalonii :!:

Wróć do „Puchary Europejskie”