Zaza, ale jest też kolejna strona medalu*_Zaza_* pisze:Niggaz masz racje - o.k ale ustalmy jedno - Henry jest do wiciągnięcie za stosunkowe małe pieniadze jak na jego klase i umiejętnośc ale w momencie gdy jeden klub będzie o niego walczył [no dwa bo trzeba liczyć nowa propozycje Kanonierów] A jest inaczej i dobrze o tym wiesz. Ja sądze że teraz przepis Fifa może wsadzić między bajki. To już nie jest tego typu interes... Nie mam racji ?
powtórzę to co już pisali inni przede mną, Titi nie pójdzie tam gdzie dostanie więcej, tylko tam gdzie bedzie miał szanse zrealizować swoje ostatnie marzenie, a którego nieudało mu się zrealizować wczoraj - wygranie klubowego pucharu. Barca ma olbrzymi potencjał i myślę, że mają szanse zdomninować europejskie rozgrywki na kilka lat, przed tym sezonem mówiło się o tym, ze Barca jest faworytem - i wygrali. Jak faworyt wygrywa rozgrywki, tzn. że jest na prwdę mocny. I przed nowym sezonem tez bedą stawiani w roli faworytów [prawdopodobnie razem z Chelsea, patrząc na ich nowe zakupy] bez względu na to, czy Titi przejdzie do Barcy, czy nie. Z drugiej strony - Arsenal, klub któremu Titi wiele zawdzięcza i odwrotnie. Nie trzeba pisac chyba, jak wazny jest to klub dla Francua.Łukasz[ACM] pisze:Kasa będzie napewno, zobaczymy co z tego będzie ale mam nadzieje że Szewa zostanie.
Nie poleci na kase, ma inne priorytety.
tak sie stało, bo za dużo sił ich kosztowała walka ze stratą 1 zawodnika.maestro pisze: Arsenal grał bardzo konsekwentnie, ale do czasu... Można było czekać, aż pęknie ta 'cieniutka nitka' i wszystko zacznie się sypać. Tak się stało...
w pierwszej tez był bardzo ciekawy i nie dlatego, że grał Arsenal, Kanonierzy kapitalnie się bronili, Barca próbowała i w końcu straciła gola.maestro pisze:Mecz ciekawy, ale dopiero w 2. połowie
Mecz był bardzo interesujący pod wzgledem taktycznym.
ale mi nie chodziło o to, że dokłądnie tyle samo razy się pomylił dla nas i dla was, tylko, że zarówno dla jednych i dla drugich. Nie mozna powiedzieć, ze sprzyjał zdecydowanie jednym, był po prostu słaby.Janio pisze:Dał Oleguerowi kartkę za faul którego nie było Rolling Eyes Nie wyrzucił Eboue za drugą żółtą kiedy wjechał na sankach w nogi bodajże Deco - dwie wyprostowane nogi, brak trafienia w piłkę i bez kartki LOL. IMHO mylił się jednak trochę więcej na korzyść Arsenalu - po prostu słabiak z niego i szybko w ważnym meczu nie posędziuje
no wygrała, juz nie musisz pisaćLAtifa_19 pisze:wygrała Barcelona i .