FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 18 maja 2006, 17:21

*_Zaza_* pisze:Niggaz masz racje - o.k ale ustalmy jedno - Henry jest do wiciągnięcie za stosunkowe małe pieniadze jak na jego klase i umiejętnośc ale w momencie gdy jeden klub będzie o niego walczył [no dwa bo trzeba liczyć nowa propozycje Kanonierów] A jest inaczej i dobrze o tym wiesz. Ja sądze że teraz przepis Fifa może wsadzić między bajki. To już nie jest tego typu interes... Nie mam racji ?
Ja rozumiem o co Ci chodzi i wiem, że sztuczne podbijanie ceny to normalka, ale co z tego, że dajmy na to Real czy Chelsea zaproponują 50 mln a Barca 15 kiedy Thierry nie będzie zainteresowany grą w Londynie ani Madrycie. Ja tak to widzę. Rozumiem, że Henry będzie kierował się także dobrem Arsenalu , ale przede wszystkim wybierze dobrze dla siebie.
Martinho pisze:Ciekawe czy tez tak bedziesz mowil jak Arsenal zaspiewa za niego 50 baniek...
Arsenal gówno może kiedy Titiemu kończy się kontrakt i nie podpisuje nowego.
Krzysztof Jarzyna pisze:Del Horno dostal troszke z kapelusza
:?

Kolejne co mi się przypomniało (teraz nieco bardziej na spokojnie) to gra Faregasa. Nie pokazał za wiele. Iniesta kiedy wszedł pokazał, że jest świetnym zawodnikiem. Cesc albo miał słabszy dzień, albo nie mógł się za bardzo pokazać ze względu na bardzo defensywną grę Kanonierów, ale to raczej odpada. Zresztą Iniesta i tak jest lepszy obecnie :P

Wróć do „Puchary Europejskie”