Niggaz pisze:Ja rozumiem o co Ci chodzi i wiem, że sztuczne podbijanie ceny to normalka, ale co z tego, że dajmy na to Real czy Chelsea zaproponują 50 mln a Barca 15 kiedy Thierry nie będzie zainteresowany grą w Londynie ani Madrycie. Ja tak to widzę. Rozumiem, że Henry będzie kierował się także dobrem Arsenalu , ale przede wszystkim wybierze dobrze dla siebie.
Tak jest - jego decyzje będzie najważniejsza. Ale jak zauważyłeś będzie miał też na uwadze dobro Kanonierów. Nie sądzisz że jeśli taka sytuacja się stworzy że jeden klub są 15 drugi 30 a trzeci 45 to nie zdecyduje tylko co że Ludo kolega. Bo równie dobrze może pomyśleć to ja zastapie mojego przyjaciela Zizou. W wielkim Realu ? Z tego co wiem Henry nigdzie nie powiedział otwarcie - tak Barca. Co prawda były jakieś tam wypowiedz ale drugi raz tego nie powtórzył wiec wiecie. Oczywiście moge się mylić ale mimo wszystko stawiam że nikt go nie wyrwie z Kanonierów. 1% szans. A każda kolejna spękulacja będzie tylko donisiła nowe tematy. Już tyle czytałem o możliwościach jego odejścia że hoho. To jest mistrz i muszą pismaki pisać by karuzela sie kręciła