Górnik Zabrze (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 18 maja 2006, 18:24

Marco_Van_Basten pisze:Pan Listkiewicz będzie robił wszystko żeby utrzymała sie jego ukochana Polonia.

Aj tam kolejny stereotyp... Jak Gornik bedzie spelnial wymogi licencyjne zostanie jesli nie to spadnie i konic. Nie bedzie mozna miec do Listka pretensji wtedy. Bo o co :?: Ze wasz klub nie spelnia wymogow licencyjnych to ma zostac :?: Mam nadzieje ze Gornik zostanie jednak w lidze a spadna ci ktorzy sobie na to zasluzyli.

Marco_Van_Basten pisze:Więc może nawet nie wydać licencji Górnikowi mimo przejęcia klubu przez miasto.

Oczywiscie ze moze mu nie wydac jezeli nie bedzie spelnial wymagan licencyjnych.Proste.

Marco_Van_Basten pisze:Jak Zagłębiu wymyślił coś z dachem to do Górnika przyczepią się tym bardziej.

Czesc trybun musi byc zadaszona to jeden z warunkow uzyskania licencji. Wiec nie wiem czemu czepiasz sie do PZPNu ze kazal Zaglebiu zrobic zadaszenie. Jak sie komus nie podoba to druga liga czeka. Ja popieram te wymogi licencyjne bo moze wtedy kluby doprowadza zarowno stadiony jak i sprawy wewnetrzne klubu do porzadku. Bo burdelu byc nie moze.

Wróć do „Polska”