Pogoń Szczecin (zbiorczy)

ciernisty
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 30

Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Post autor: ciernisty » 09 kwie 2026, 12:18

na papierze to powinnismy sie spokojnie utrzymac, problem polega na tym ze Thomasberg wystawia do gry sabotazystow, zanim zorientuje sie ze cenniejsze sa punkty niz proby resocjalizacji jednostek poprzez wpuszczanie ich na boisko to moze byc juz za pozno, poza tym nachalne promowanie miernot prowadzi nieuchronnie do degradacji ducha w zespole a to jest cos czego nie naprawi sie w jeden dzien

nawet niska pozycja w tabeli nie ryje bani tak mocno jak swiadomosc ze twoj wysilek jest marnotrawiony przez czynniki na ktore nie masz zadnego wplywu, bo zagrozenie spadkiem czasem nawet wyzwala dodatkowe poklady pozytywnej ambicji a jak masz praktycznie zwiazane rece to morale gnije szybciej niz mięso na słoncu

w tym momencie ja stawialbym w kolejnych meczach na Ławe; byc moze tez Czaplinskiego, oraz Keramitsisa i Borgesa, mam wrazenie ze tym zawodnikom ,,zależy''; z tego samego powodu pozwolilbym grac Grosickiemu ktory moze i stoi obok formy ale jestem przekonany ze akurat on bedzie walczyl; zastanowilbym sie takze nad Juwara co pozornie moze wydawac sie kontrowersyjne, jednak obecnie mam gleboko w dupie co Gambijczyk robi poza boiskiem, i co z tego ze nie dojezdza skillem skoro w tej chwili nikt nie dojezdza? jemu sie przynajmniej zawsze chcialo biegac; z tego samego powodu dalej wystawialbym Mukairu

a po sezonie dajemy soczystego kopa Keslerowi, gosc z zerowym doswiadczeniem bierze sie za sciaganie pilkarzy... nic dziwnego ze mamy transfery jak z okręgowki, Adamczuk jaki byl taki byl ale jak Pogon wpadla w dołek to sciagnal w trybie natychmiastowym Ulvestada oraz Cojocaru i ta dwojka od pierwszego meczu robila dobra robote, a teraz porownajmy to do Aggera i Cuicia...

przeciez w kolejnym okienku transferowym historia sie powtorzy, nie ma zadnych podstaw aby twierdzic ze bedzie inaczej

Wróć do „Polska”