FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE)

Awatar użytkownika
Xiuhcoatl
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Xiuhcoatl » 18 maja 2006, 21:02

Martinho pisze:
Xiuhcoatl pisze:Osiągnięciami jednak nijak się mają do WIelkiego Madrytu, więc z tym Intertoto to ci błyskotliwy żart nie wyszedł.

A ten o historii nawija... A 30 lat temu Bayern zdobyl LM 3 razy z rzedu to czemu teraz nie wygrywa... :?: :lol: Moga nawet nie miec zadnego zdobytegio dotychczas trofeum a Real miec ich 20 a nie wygrywajac LM to nie bedzie on najlepszy. Barcelona wygrala LM i to ona jest najlepsza w Europie w tym sezonie. A Real nawet na pierwsza "10" druzyn w Europie by sie nie zalapal w tym sdezonie bo graja kaszane.
Z tego co napisałem jasno wynika, że Barca wygrała, bo jest najlepsza. Finał był wczoraj, ale niestety tobie trudno jest wywnioskować, że obecnie najlepszą ekipę ma Barca. Gardzicie bogatą historią Realu, bo Barca takiej nie ma. Mamy zapomnieć o historii? O tym, co było kiedyś? Idąc tym tropem, trzeba by było Adama Małysza z kraju wywalić na zbity pysk, bo wstydu robi. Kluby Hiszpańskie razem 11 zdobywały najwyżswze trofeum. Real zdobył je 9 razy, co stanowi około 81 % sumy. I jakiś dzieciak mi mówi o pucharze Intertoto, bo tylko na taki Real stać. Z tego co mi wiadomo, za rok na 100% zobaczymy Królewskich w CL.

Martinho pisze:
Xiuhcoatl pisze:A o tym samym pucharze, z którego kpisz, Barca kilka lat temu mogłaby sobie pomarzyć, gdy pałętała się w środku tabeli.
To tez bylo dawno temu wiec nie patrz w przeszlosc ale w terazniejszosc.
Pewnie, teraz Barca jest lepsza, co potwierdza przewaga w lidze, ale kpienie z tradycji takiego klubu jak Real Madryt jest dla mnie nonsensem. Ale to przecież tylko plastikowi Galacticos.

Martinho pisze:
Xiuhcoatl pisze:ALe cóż, wtedy pewnie nie kibicowałeś Blaugranie, bo przecież nie wygrywali...

A ty kibicowales bo byli Galacticos :lol:
Moje kibicowanie zaczęło się w sezon przed Figo, więc mogę powiedzieć, że Galacticos towarzyszyli mi prawie cały czas. Jeśli tym mianem nazywać Figo, Zidane'a i resztę.

Janio pisze:Z reguły lekceważę dzieci neostrady
Świetnie, na mój post odpowiedziałeś. Czuję się bezpiecznie.
Janio pisze:w życiu nie będziesz tak kochał nikogo i niczego żeby móc równać się z moim stosunkiem do Barcy.
Boże, to Ty do mnie przemawiasz? Miłości największa?
Janio pisze:tyle że później nawet jak Barca pałętała się po środku stawki w La Liga ani na chwilę nie przestałem jej uwielbiać i zachwycać się każdym aspektem funkcjonowania klubu na to zasługującym
Real dostaje baty, gra słabo. A ja wciąż nie mam koszulki Chelsea. Jesteś lepszy?
Janio pisze:Jeśli pożyjesz trochę dłużej (bo wydaje mi się że bliżej Ci do 15-nastki niż do 25-tki)
Mam 16 lat, wieku się nie wtydzę i jak łatwo policzyć faktycznie mam bliżej piętnastki. Jeśli jesteś taki dorosły, to lepiej nie odpisuj, jeszcze sobie wstydu z gówniarzem narobisz. Dobrze, że na forum nie było ograniczenia wiekowego - nie daj Boże (to nie do ciebie) byłbym tu nielegalnie i zakłócał wasze iście dorosłe konwersacje.

Wróć do „Puchary Europejskie”