FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE)

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post autor: Janio » 18 maja 2006, 21:16

Łukasz[ACM] pisze:Chodzi o rzekomą wypowiedź Henrego którą tu wkleiłeś. Ona była całkiem inna. Niektóre serwisy są jak Radio Maryja Przetłumaczą coś na odczep się a niektórzy zaraz to łapią. Czasami jedno słowa zmienia całą wypowiedź.
Titi od zakończenia meczu, na spółkę z Wengerem, starają się zrzucić winę za wynik na sędziego, nie zauważając choćby faktu, że wolnego po którym zdobyli gola w ogóle nie powinno być :roll: W dodatku Henry ma prawo być sfrustrowany, bo gdyby wykorzystał sytuacje które miał nie byłoby o czym mówić, a tak zwala winę za własną nieskuteczność na sędziego, który był słaby i gwizdał źle na niekorzyść obu drużyn. I nie mam zamiaru czytając newsy wyszukiwać dodatkowo ich zapis w oryginale - od tego jest serwis żeby przekazał mi informacje po polsku - wydaje mi się w dodatku, że raczej mało kto osobiście weryfikuje tłumaczenie, więc ten argument jest trochę nie na miejscu...

Xiuhcoatl pisze:I jakiś dzieciak mi mówi o pucharze Intertoto
Xiuhcoatl pisze:Mam 16 lat
:roll:

Xiuhcoatl masz 11 postów i 3 wp - choćby to już o czymś świadczy a i tak modzi byli dla Ciebie łaskawi 8)
EOT z mojej strony

Wróć do „Puchary Europejskie”