Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8397

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: piotrcies » 13 kwie 2026, 11:38

Z Diasem to nie zauważyłem, sam lubię tego usera, bo to ziom po szalu, ale też czytam w sumie te dyskusje w temacie United, a innych też nie widziałem za dużo. Ale wydaje mi się, że on miał jakieś pojedyncze ostrzeżenia.

Ale tu też działa efekt skali, przecież my nie mamy jakiegoś taryfikatora, według którego się rozdaje ostrzeżenia, to działa uznaniowo, a wszystko po to, żeby tu był porządek, a nie dla jakiejś większej idei. I tak jak jeden user ma większy stosunek trollingu do normalnych postów, to jasne, że traktujesz go z większą surowością, a jak ktoś czasem się odpali, a normalnie dyskutuje kulturalnie, to prędzej machniesz na to ręką. My tu nie jesteśmy, żeby karać dla zasady i bawić się w przedszkole, tylko żeby tutaj w miarę dało się rozmawiać.

Tak że zupełnie rozumiem matta i w ogóle wielki szacun, bo w dużej mierze został sam ze sprzątaniem bałaganu, sam ostatnio dałem jakieś pojedyncze ostrzeżenia, ale też dużo mniej w to wchodzę, więc jest to ostatnia osoba, której bym się czepiał.
My z Mateuszem mamy w wielu kwestiach różne podejście, nawet w kwestii moderacji w przeszłości często się nie zgadzaliśmy, ale tutaj trzymam w 100% jego stronę.

Wróć do „Hyde Park”