Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 18 maja 2006, 23:23

Morrow pisze:Tak? To czemu dziś Listkiewicz powiedział, że Janas przyznał mu 1h przed ogłoszeniem kadry, że Franek, Dudek i Kłos nie jadą gdyż nie może im zagwarantować miejsca w pierwszej 11 a siedząc na ławce psuliby mu atmosferę?

ta moja argumentacja ktora zacytowales rowniez tyczyla sie tego aspektu... Jurek jak nie gralby w pierwszym skladzie to nie ma sensu zabierac go jako 2 czy 3 bo MIEDZY INNYMI psulby atmosfere

Morrow pisze:Należą.
Przeciez napisalem ze naleza wiec o co ci chodzi :?:

Morrow pisze:To czemu nie jedzie Frankowski?

Janas wyjasnial juz milion razy czemu nie Franek to po co sie mnie pytasz :?: Tyle ze Franek to napastnik ktorych mamy sporo mogacych jechac na mundial za niego, natomiast Krzynowek to lewy pomocnik dla ktorego nie ma lepszej alternatywy na ta chwile...Niezbyt dobre porownanie

Morrow pisze:Nawet to, że na ulotce TP SA reklamującej MŚ brak obecnie najważniejszej twarzy TP o czymś świadczył.

To byl zbieg okolicznosci, poza tym wyjasniano ze zdjecie pochodzi z meczu Polska - Walia, wiec co wy chcecie... Mi to wisi czy TEPSA wiedziala czy nie zreszta jaki to ma sens :?:

Morrow pisze:Ale on choć raz został sprawdzony przed samymi mistrzostwami w przeciwieństwie do takiego Gorawskiego.

Zgadzam sie z tym Janas z Gorawskim zaryzykowal sporo... Ale moze cos z tegfo wyjdzie przeciez rok temu to byl nasz podstawowy zawodnik

Morrow pisze:zy ja neguję powołanie Brożka?

Dajesz mu male szanse na pogranie na mundialu

PS: Ide spac do jutra :!:

Wróć do „Polska”