Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 19 maja 2006, 9:47

Otoz prawdziwym przywodca w tym zespole jest bez watpienia Szymkowiak i wg mnie on powinien zostac kapitanem bo jest bardzo dobrym materialem na takowego.
ja nie napisalem ze on absolutnie sie nie nadaje,tylko ze mam co do tego watpliwosci!jesli tak sadzisz to zapraszam do polemiki,ale musialbys sie najpierw odniesc do tego co napisalem wyzej-Szymek czasem po prostu nie znajduje w sobie "pary" do tego zeby samemu starac sie wplynac na gre zespolu tylko "plynie"razem z nim-jak jest dobrze to jest dobrze jak gorzej to gorzej...
nie wazne czy gra w Turcji, Angli czy Kazachstanie
oooooo nie tutaj sie absolutnie nie zgodze...ma to znaczenie olbrzymie,bo to co innego jesli na codzien pogrywa z lokalnymi beduinami na jakims zapizdziewie,gdzie na mecz przychodzi tyle osob ile bylo na weselu u jego szwagra czy np.z Man Utd. czy Chelsea,przy pelnych stadionach,maxymalnej presji na wynik i najwyzsza pilkarska klasa...bo z taka przyjdzie nam sie zmierzyc na WM!

reasumujac-faktycznie Szymkowiak najbardziej nadaje sie na kapitana,jest krzykliwy,potrafi pokłócić się o swoje na boisku,kwestia czy jest tak również w szatni jest otwarta ale mysle ze ze wzgledu na staz no i tez na to ze w kadrze znalazlo sie niewatpliwie kilku ludzi którzy mundial powinii ogladac sobie przy pivq i w kapciach,słowo Szymka bedzie mialo znaczenie..

Wróć do „Polska”