MŚ znowu zakodowane

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 19 maja 2006, 14:28

Berik pisze:Wiesz mistrzostwa maja to do siebie, ze sie oglada kazdy mecz jesli jest to tylko mozliwe...tylko mistrzostwa Europy maja jeszcze taka atmosfere.
Np ja nie oglądam MŚ i ME za atmosferę tylko za grające tam państwa i możliwość stworzenia przez nie donbrego widowiska. A atmosferę MŚ to w pełni poczuć można będzie tylko w Niemczech.
Ja zamiast oglądać te przeze mnie wymienione drużyny wolałbym zobaczyć te najlepsze grające do tego między sobą :D A to że na mundial nie jadą wszystkie najsilniejsze ekipy a patrząc na składy zastąpią je teoretycznie słabsze to już inna sprawa.
Corinthians pisze:Dziwne wydaje mi się krytykowanie TVP tylko za to, że pokaże słabsze mecze MŚ.
Jak napisał Lakier :brawo: jesteśmy chyba jedynym krajem na świecie gdzie nie zobaczymy wszystkich meczów w ogólnodostępnej TV. A ten cały cyrk z brakiem transmisji z losowania i opóźnianiem się w wykupie praw do MŚ nie pozwalają mi chwalić tego co jest bo ja nie zadowalam sie byle czym lecz jak płacę to wymagam solidności a nie odwalania kiły :evil: Nawet w Afryce i krajach nie grających w Niemczech zobaczą niezakodowane wszystkie mecze z MŚ a u nas... :?: :rotfl4: I czym się tu cieszyć?
Corinthians pisze:Po ch** się plujecie?
Na przyszłość postaraj się kontrolować gryps :!:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”