MŚ znowu zakodowane

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 19 maja 2006, 15:10

Panowie o co wam chodzi :?: Nie podoba sie ze TVP pokaze tylko 32 spotkania :?: To kupujcie sobie dekoder polsatu, placcie abonament i bedziecie mieli wszystko. Ja wiekszoswc meczy obejrze w stacjach niemieckichwiec zbytnio mnie nie przejmuje ile meczy TVP pokaze. Ale czy wy zyjecie w swiecie 12latkow dla ktorych mundial to tylko mecze Brazylii a reszta to cieniasy bo "nie robia tak fajnie z pilka" :?: Ja obejrze kazdy mecz bo to sa mistrzostwa swiata, a co niektorych nie rozumie czemu wybrzydzaja ze meczy Arabii czy Togo ogladac nie beda. Ja bede z przyjemnoscia. I zgadzam sie z Corinthiansem.

Wytrzymajcie ten mundial bo to juz prawdiopodobnie ostatni do jakiego TVP nie ma pelnego pakietu. ME 2008 i MŚ 2010 w calosci pokazane beda w TVP wiec jak sie wam nie podoba ze ten mundial bedzie pokazany w polowie to zacisnijcie zeby i pomyslecie o roku 2008 i 2010. Zreszta po co wam wszystkie mecze jak niektorzy tu mowia ze mecze slabszych reprezentacji ich nie interesuja :roll: Pomyslcie nad tym i prosze nie ubolewajcie juz ze TVP praw na calosc mundialu nie kupila bo to juz jest nieaktualne i nie ma sensu w tym momencie o tym mowic. Przestanmy w koncu zyc przeszloscia

Wróć do „Piłka nożna na świecie”