Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Przema
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1059

Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Post autor: Przema » 19 kwie 2026, 9:47

Na szczęście nie oglądałem tego widowiska, zobaczyłem dziś tylko skróty i fart że to się nie skończyło piątką w plecy.

Zasadniczo nie chce mi się pisać nic więcej. Można wskazać co nie działa, co daje jakieś nadzieje, ale tu nie ma żadnej logiki, ten klub działa w trybie awaryjnym i po prostu zasługuje żeby spierdolic się z tej ligi.

Co by się nie działo to patrząc po kadrze latem do odpalenia są:
Ali,
Kera,
Mendy,
Huja,
Juwara,
Loncar (jemu się kończy kontrakt bo patrząc na resztę asów jego akurat bym zostawił),
Agger,
Greenwood,
Mor,
Angielski,
Cuic,
Grosicki?

Dość brutalna weryfikacja gabinetów. Nie ma we mnie nadziei że pojawi się ktoś lepszy od wymienionych wyżej no chyba że przypadłem.

Najciekawsze rzeczy wczoraj działy się poza murawą.
Nikt ze sztabu nie poszedł na konferencję, bo wylądowali na dywaniku u bossa i narada trwała do 2 w nocy.
Z piłkarzy wypowiedział się Bieganski i chyba Grosicki.
Zwolnienie Duńczyka wisi w powietrzu, co ciekawe to nie jest pierwsza próba kiedy chcą się rozstać. Raz już była rozmowa z inicjatywy TT ale nie dogadali się finansowo, teraz może zostać po prostu zwolniony. No i nawet jeśli to co to da. Kto go zastąpi? Kto tu przyjdzie? Kolendowicz jest na kontrakcie albo asystenci a terminarz kiepski.

Ten klub stał się memem dzięki polityce i dzięki gabineciarzom.

Trener ma swoje wady i dziwne decyzje ale o ile wiem trochę inne ustalenia były ja tu przychodził. Poza tym trener nie nauczy tych gamoni grać w piłkę

Wróć do „Polska”