Seriale

Awatar użytkownika
Leszek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 316

Seriale

Post autor: Leszek » 21 kwie 2026, 21:08

karollo89 pisze:
21 kwie 2026, 7:56
Po opisie przypomina trochę Lost
Tak. To jest dosyć częste porównanie u wszelkiej maści czy to recenzentów czy zwykłych odbiorców.

Chociaż obiektywnie trzeba przyznać że bohaterowie Lost mieli mimo wszystko lajcik w stosunku do niebezpieczeństw które czyhają na bohaterów "Stamtąd". Wiadomo, też nie mieli łatwo, ale gdybym miał wybrać los rozbitka na tamtej wyspie lub tajemnicze miejsce do którego się wjeżdża widząc uprzednio zwalone na ziemię drzewo to już bym wolał trafić serio na tą wyspę :wink:
dias pisze:
21 kwie 2026, 9:08
Ok, ruszyłem i nadal mam wrażenie, z którym pozostawił mnie sezon trzeci, że scenarzyści idą w historię pod tytułem "jak najwięcej tajemnic, jak najwięcej pytań, niewiele odpowiedzi". Sam jestem ciekaw jak długo można ciągnąć serial na tym schemacie.
No coś w tym jest. Niby już wiemy skąd się wzięły te nocne potwory, w jaki sposób się nimi stały, ale faktycznie więcej nie wiemy niż wiemy.
dias pisze:
21 kwie 2026, 9:08
Zapowiedziano już sezon 5.? @Leszek
Widzę że już Ci zdążył ktoś odpowiedzieć. Sam przyznam się bez bicia że nie wiedziałem. Dopiero chwilę przed wejściem na forum sztuczna inteligencja mi podpowiedziała że 5 sezon jest planowany i faktycznie ma być już ostatnim.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”