Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2789
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Ilka » 23 kwie 2026, 15:38

1234 pisze:
23 kwie 2026, 15:17
Ilka pisze:
23 kwie 2026, 15:11
A muszę ją mieć na 30 kwietnia!
Skąd ta sraczka? jeszcze tydzień :mrgreen:
Odjąć weekend to już nie tydzień ;) Ja ciśnienia bym nie miała, ale to jest dla taty (potrzebuje tego na 30!) i on mnie ciśnie, że mówiłaś, ze dwa dni itp... a tu w 4 nie dojdzie. A pamiętam, że z tej strony Erli zamawiałam kamerkę do samochodu i nawet sprzedawca nie raczył powiadomić, że jej nie ma, a powiadomienie, że opóźnione było cały czas. Stąd też moje zdenerwowanie ;)
Mr.Chris pisze:
23 kwie 2026, 15:28
Ilka pisze:
23 kwie 2026, 15:11
Ale mnie DHL wkurza😡! Wczoraj miała paczka dojść ale oczywiście nie doszła. Jest napisane opóźnienie i że dostawa dziś. Oczywiście dziś też jeszcze nie doszła i pewnie już nie dojdzie. A muszę ją mieć na 30 kwietnia!

DHL to chyba obecnie najsłabszy kurier - przynajmniej dla mnie, bo co jakieś zamówienie to z problemami!
Chyba sporo jest zamówień przed Majówką, bo ostatnio mi InPostem buty zamawiane z eobuwie szły 5 dni roboczych. Tak samo inne zamawiane dzień wcześniej przez Ewelinkę. Zwykle to 1-2 dni robocze.
No być może to tym spowodowane :) No nic, do jutra poczekam, a jak nie dostarczy to przekieruje na paczkomat. Może w dwa dni dojdzie.

Wróć do „Hyde Park”