Mimo wszystko zamiast narzekać to warto docenić jak wiele ludzi chce pomagać. Kilkadziesiąt celebrytów/raperów/firm wpłąciło po +100k, setki tysięcy ludzi nawet po kilkadziesiąt złotych. I to w akcji na której tak naprawdę nikt nie zarobi. Paru celebrytów/aktorów ociepli wizerunek, ale taka prawda, że co im z tego? Poza tym - kto? Zaproszony polsat, tvp, tvn, ale nie zaproszony żaden polityk za co wielki plus. Przewinęło się kilkudziesięciu aktorów, aktorki/modelki robią tatuaże, ścinają włosy.
Mnie wzrusza, mega wspieram takie akcje. W 45min wpadło kolejne 10mln - 150mln naprawdę wydaje się realne, a ciekawe ile wpadnie jak się skończy relacja i zakończą wszystkie aukcje, bo tam też miliony będą.
Pobity rekord świata w charyratwnej zbiórce na live. Ogolnie chyba największa akcja w historii polskiego internetu.
Ja się jaram - do tej pory streamy kojarzyły mi się raczej z patologią, graniem w cs itd. a tutaj gość zamknał mi morde i udowodnił, że można zrobić coś mega, ale naprawdę mega zajebistego. Nawet jeśli to tylko kropla w morzu potrzeb bo i tak zrobił wiele dobrego, połączył bardzo wielu Polaków. Przecież jak będzie koniec akcji to pewnie będzie to oglądało na żywo z milion ludzi.