Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 maja 2006, 10:24

Ciekawe porównanie Toni - Piechna - łaczy ich mi. to że przez 70% kariery robili to co robią ale nikt tego nie widział :wink: A szkoda bo nie wiadomo jak by się potoczyły ich kariery. Choć trudno porównać Heko Czermno z Palermo czy nawet Brescia :wink:

Martin nie rozumiem jednego. Piszesz tak jak by tylko 22-latkowie mogli grać w piłke. Czyli piłkarze którzy maja syndrom młodośc - zwłaszcza w serie A - 4 - 100% by wykorzystać jedna [czesto żadnej], wachania formy, czesto podpałki w sytuacjach gdzie potrzebna "zimna krew" itd. Przeciesz wiek: 27 - 30 to najlepszy wiek dla piłkarza :!: Bo mu już wszystko co potrzebuje by wygrywać. Oczywiście młody zdolni też są ale popatrz na sam mercato. W popszednim oknie młodziesz w cenie. Każdy liczacy się klub [prawie] wydał max siano na młokosa. A czemu teraz najwieksze pieniądze są w stanie dać ze Henry'ego [byli w stanie :roll:] Shevchenke, Toniego czy nawet Ruuda ? To to są gracze na już. Jemu nie powinień przeszkadzać procez aklimatyzacji, syndrom młodość itd. I jest naprawda mały % prawdopodobieństwa że ktoryś z nich zawiedzie. To są piłkarze ktorzy sa w stanie podołac "JUŻ" zadaniu, mi. dla tego tyle kosztują.

Zreszta pisze o wieku, a popatrz na Martinsa - równie dobrze może zostac i grac z Adriano w ataku. Ale wiesz dobrze że w trakcie sezonu będzie się gotował bo nie wykorzysta 2 - 100% w meczu czy poprostu będzie miał takie zachanie formy że sezon zakończy z 7 trafieniami.

Nie wiem ostatnio jest głupia moda że jak piłkarz nie ma 22 lat to juz jest słaby. Za pewne takie zdanie mają Ci którzy teraz obecnie 13 lat i dla nich 22 lata to już całe życie...

Pozdro :!:

Wróć do „Wracając Do Meritum”