Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 20 maja 2006, 11:48

kapi88 pisze:No chyba jednak nie. A już na pewnie nie w Liverpoolu.
Adi_LFC pisze:Gerrard w LFC gra raczej ofensywnego ,który często się wraca po piłke...
Czyli rozgrywający defensywny pomocnik ;) Zresztą nieważne... Gerrard jest zawodnikiem kompletnym, ale zdecydowanie lepiej czuje dogrywając piłki do napastników niż czekając na nie od pomocników :D

Morrow pisze:Osobiście jako fan Manchesteru, nie lubię Nevilla i nigdy nie widziałem w nim czegoś niezwykłego. Zdaje mi się, że gdyby nie gra w United i znane w Anglii nazwisko nie byłby on etatowym prawym obrońcą w reprezentacji. Nie zmienia to jednak faktu, że ten sezon miał zaskakująco udany, po wyleczeniu kontuzji grał w miarę równo przez cały czas i na tę chwilę po prostu nie ma dobrego konkurenta na jego pozycję, tym bardziej, że Young nie jedzie.
Ja też jakoś nie przepadam za ManU, ale to Neville zawsze wzbudzał u mnie podziw w defensywie Czerwonych Diabłów. Masz rację, że nie ma w nim niczego szczególnego, ale sama ambicja i łatwość z jaką potrafi zmotywować się do meczu budzą u mnie podziw. Kontuzja, o której wspomniałeś, nie wybiła go z rytmu, a nawet po jej wyleczeniu powrócił z lekkim głodem gry :twisted:

Osobiście będę trzymał kciuki na mundialu za Anglików (no i Włochów rzecz jasna, a Polokom daję wyjście z grupy) bo mają najrówniejszy skład w Europie. Większość zawodników jest w najlepszym dla piłkarza okresie i jest to dla nich też ostatni gwizdek na wywalczenie jakiegoś trofeum.

Wróć do „Anglia”