Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 20 maja 2006, 12:53

Atak Toni i Adriano może być bardzo mocny i dobrze się uzupełniać. Brazylijczyk byłby tą osobą która sciągała by na siebie większą uwage przez co Toni miałby więcej miejsca a umiejętności snajperskie to on ma spore. Brazylijczyk jest bardziej kreatywny więc mógłby grać troche cofniętego napastnika i robić na toniego :D Pytanie tylko czy Adriano wróci do swojej optymalnej formy bo ten sezon miał bardzo nie udany a miał walczyć o króla strzelców.
Jeszcze nie dawno pisałem że Luca pewnie zostanie w Fiorentinie ale po skandalu jaki wybuchł w całej Italii okazało się że Fiorentina może również ponieść surowe sankcje więc kto wie czy Toni nie zdecyduje się w szybkim czasie na przeprowadzke. Jeżeli tak się stanie to Inter będzie jednym z poważniejszych kandydatów do pozyskania go.

Mancini miał w Interze ciężki okres, ostatnio nawet prasa pisała już dość głośno że Moratti rozmawia z Capello ale ten się nie przestraszył. Myśle że drugą szanse można mu dać, zagrał lepiej niż w ubiegłym roku. Teraz w kluczowej części sezonu brakło mu sił jak i całem Interowi przez co stracili szanse na walke o mistrza oraz odpadli z LM. Wtedy go wszyscy przekreślali i Ty Sero też :P Ale przyznaje się że nie wierzyłem również w to aby pozostał a teraz jest to bardzo realne więc niech sobie jeszcze posiedzi na ławce trenerskiej ale żeby odnieść sukces Inter musi się naprawde mądrze zachować na rynku transferowym.

Wróć do „Wracając Do Meritum”