Filmy

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Berik » 20 maja 2006, 14:04

Mission Impossible III.

Mialem w sumie isc do kina na ekranizacje jednej z gorszych ksiazek jakie w zyciu czytalem, a mianowicie "Kod..." ale coz..godziny seansow mi nie odpowiadaly. Mission Impossible rozni sie od poprzedniczek na pewno zwrotami akcji. Poczatkowa scena filmu jest zarazem koncowa i jedna z najwazniejszych w filmie. Jak zwykle w tego typu filmach duzo efektow specjalnych i ponadnaturalnych zdolnosci glownych bohaterow :D Cruise zle nie zagral, ale rewelacyjny nie byl. Cos nie jestem przekonany do tego goscia :P ale za to Seymour Hoffman udowodnil, ze jest swietnym aktorem. Seymour jako grozny handlarz bronia Davian zagral swietnie. Dobry tez Lawrence Fishburne. Ogolem film dobry. Jak ktos chce sie zabawic przez 2 godziny przy filmie z tego bardziej lekkiego gatunku to sie nie zawiedzie. Ale jesli ktos chce bardziej wyszukane kino to lepiej zostac w domu i upiec ciasto. Ogolem podchodzilem do tego filmu bez zadnych oczekiwan..po prostu zachcialo sie isc do kina i moze dlatego nie jestem rozczarowany.
Ocena 7/10

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”