Z jednej strony mógłbym sie zgodzić. Barthez był jednym z najlepszych bramkarzy przed przyjściem na Old Trafford. W Anglii jednak nie sprawdził się. Teraz jest to już cień zawodnika sprzed lat.Kamilo pisze:Dla mnie Manchester jest Największym "niszczycielem" talentów bramkarskich (Howard, Barthez...) !
Tim Howard miał świetny pierwszy sezon w United, ale w następnym spisywał się poniżej oczekiwań. Nie mam pojęcia skąd u niego takie załamanie formy. Jak wiadomo, Amerykanin cierpi na tzw syndrom Tourettego, który polega na krótkich i nawracających ruchach mięsni twarzy.
To było specjalnie?Kamilo pisze:Chodziaż ostanio sprawdza się Van der Saar, ale ma już swoje lata i wiadmomo, że na następne sezony będą musiali znaleźdz kogoś nowego.
Oczywiście, już trzeba oglądać się za bramkarzem, gdyż w tej chwili, po wypożyczeniu Howarda do Evertonu nie ma klasowego rezerwowego. Nie wiadomo czy Ben Foster po meczach barażowych w Watford wróci na Old Trafford, czy też pozostanie na następny sezon w tym klubie. Moim zdaniem dobrym ruchem byłby jednak jak najszybszy powrót Fostera, z którym ja wiąże wielkie nadzieje. 23-letni golkiper w Watfordzie zbiera bardzo pochlebne opinie.
a jak...Kamilo pisze:Teraz tylko czekam aż kibice MU zmieszają mnie z "błotem" (żeby nie powiedzieć gó****) za to co napisalem, ale takie jest moje zdanie i mam do niego prawo.
Czyżby popularny "Iceman" trafił na Old Trafford? Jose Mourinho zapowiedział, że wysłucha wszystkich ofert za Islandczyka. Ciekawe czy przeanalizuje ofertę United?
Moim zdaniem Gudjonhsen mógłby być dobrym uzupełnieniem kadry, przy okazji odejścia Ruuda.
W końcu sfinalizowano sprawę Johna Obi Mikela. Nigeryjczyk zasili Chelsea Londyn. Ciekaw jestem czy te 4 miliony funtów wydane na tego zawodnika wrócą do kasy Manchesteru United.
Dwight Yorke podziękował Sir Alexowi Fergusonowi za to, że ten pozwolił mu trenować z Czerwonymi Diabłami w ostatnim czasie, a tym samym mógł w doborowym towarzystwie przygotowywać się do zbliżających się Mistrzostw Świata w Niemczech.
My również dziękujemy Ci Dwight za gole strzelane dla Man Utd!