Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 20 maja 2006, 14:54

Kamilo pisze:Dla mnie Manchester jest Największym "niszczycielem" talentów bramkarskich (Howard, Barthez...) !
Z jednej strony mógłbym sie zgodzić. Barthez był jednym z najlepszych bramkarzy przed przyjściem na Old Trafford. W Anglii jednak nie sprawdził się. Teraz jest to już cień zawodnika sprzed lat.
Tim Howard miał świetny pierwszy sezon w United, ale w następnym spisywał się poniżej oczekiwań. Nie mam pojęcia skąd u niego takie załamanie formy. Jak wiadomo, Amerykanin cierpi na tzw syndrom Tourettego, który polega na krótkich i nawracających ruchach mięsni twarzy.
Kamilo pisze:Chodziaż ostanio sprawdza się Van der Saar, ale ma już swoje lata i wiadmomo, że na następne sezony będą musiali znaleźdz kogoś nowego.
To było specjalnie? :wink:
Oczywiście, już trzeba oglądać się za bramkarzem, gdyż w tej chwili, po wypożyczeniu Howarda do Evertonu nie ma klasowego rezerwowego. Nie wiadomo czy Ben Foster po meczach barażowych w Watford wróci na Old Trafford, czy też pozostanie na następny sezon w tym klubie. Moim zdaniem dobrym ruchem byłby jednak jak najszybszy powrót Fostera, z którym ja wiąże wielkie nadzieje. 23-letni golkiper w Watfordzie zbiera bardzo pochlebne opinie.
Kamilo pisze:Teraz tylko czekam aż kibice MU zmieszają mnie z "błotem" (żeby nie powiedzieć gó****) za to co napisalem, ale takie jest moje zdanie i mam do niego prawo :D .
a jak... :lol:

Czyżby popularny "Iceman" trafił na Old Trafford? Jose Mourinho zapowiedział, że wysłucha wszystkich ofert za Islandczyka. Ciekawe czy przeanalizuje ofertę United? :wink:
Moim zdaniem Gudjonhsen mógłby być dobrym uzupełnieniem kadry, przy okazji odejścia Ruuda.

W końcu sfinalizowano sprawę Johna Obi Mikela. Nigeryjczyk zasili Chelsea Londyn. Ciekaw jestem czy te 4 miliony funtów wydane na tego zawodnika wrócą do kasy Manchesteru United.

Dwight Yorke podziękował Sir Alexowi Fergusonowi za to, że ten pozwolił mu trenować z Czerwonymi Diabłami w ostatnim czasie, a tym samym mógł w doborowym towarzystwie przygotowywać się do zbliżających się Mistrzostw Świata w Niemczech.
My również dziękujemy Ci Dwight za gole strzelane dla Man Utd! :D

Wróć do „Anglia”