Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2193
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: futbolowa » 06 maja 2026, 7:58

Enjo pisze:
05 maja 2026, 19:55
Piękny dziś dzień. Pobiegałem, posiedziałem w parku, korzystałem z pogody.

Nie pamiętam aby kiedyś tak mnie cieszyły słoneczne dni. Zaraz kolega wyżej powie, że ględzenie w stylu dziadów ale cieszą mnie małe rzeczy, jak wyjście na powietrze, spacer, grill.
W sumie mam podobnie, chyba ten brak wiosny trochę dał mi w kość, dlatego jeszcze nie zaczęłam marudzić na falę gorąca :D Zresztą dzisiaj jest idealnie – jeszcze tak nie praży, ale już jest ciepło. Mogłabym przez 8 miesięcy w roku mieć taką pogodę na krótki rękaw.
19B10 pisze:
05 maja 2026, 20:33
Zazdroszczę, aczkolwiek w mojej obecnej sytuacji zacząłem doceniać małe rzeczy. Jak uda mi się wygospodarować dwie godziny na rower to zajebiście, a nie że szkoda na tak krótko. Wyjście na piwo ze starymi ryjami też na dwie godziny- git, pójdziemy w opór kiedy indziej. Zdecydowanie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Podobnej filozofii uczę Marcina. Bo on mi powie, że na dwie godziny to się nawet nie opłaca włączać konsoli/wyjść na rower itd. Tymczasem są osoby, które wiele by oddały nawet za wolną, spokojną godzinę.
Rezus pisze:
05 maja 2026, 22:58
W takich chwilach, czasami, można się zastanowić co jest z hmm nazwijmy ich "zimiarzami"?
Ja fanką zimy nie jestem, ale upały męczą bardziej. No ale zobaczymy, jak będzie w tym roku – kojarzę, że w poprzednim prawie w ogóle upały nie dokuczały.
Keres pisze:
05 maja 2026, 20:59
Maj jest cudowny.
Ja też uwielbiam maj, bo wszystko wokół robi się zielone, drzewa łapią kolor (u mnie: białe i różowe), w sprzedaży jest masa szparagów. Niczego więcej nie potrzeba :D

Jeszcze miło, bo zaczynają się egzaminy ósmych klas, więc będę mogła dłużej pospać, może wyskoczę gdzieś z młodą na dwa dni, same korzyści :D

Wróć do „Hyde Park”