Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6264
Kibicuję: 4rsenal

Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: sickstick » 06 maja 2026, 10:29

Enjo pisze:
06 maja 2026, 10:26
a moze po prostu ktos bardziej woli wesola pilke niz meczenie buly wiecznych przegrywow.
Rok temu mocno ofensywny Arenal gniótł te PSG w półfinale przez 180 minut ale zabrakło skuteczności, podczas gdy Paryżanie zrobili dosłownie 5 akcji i strzelili z nich 3 gole. Zarzucisz może jakimś swoim cytatem po tamtym meczu w którym wyraziłeś ubolewanie że do finału przeszło męczenie buły, a nie zespół który grał ofensywniejszą piłkę? :>

Dla mnie - jako kibica Arsenalu z 20 letni stażem - te czepianie się o styl jest zwyczajnie śmieszne. Tegoroczny defensywny Arsenal to pierwsza taka odsłona Arsenalu w historii, dotychczas DNA Arsenalu było to że zawsze to my jesteśmy stroną przeważającą, która ostatecznie przegrywa bo rywal wepchnął piłkę do bramki dupą z różnego. I po każdej takiej porażce musiałem czytać że... chłopcy kopią piłkę a mężczyźni wygrywają mecze, Arsenal przegrywy, puchary wygrywa defensywa i ogólnie beka z Arsenalu.

W tym roku to Arsenal zaczął byś stroną która rezygnuje z koronkowych akcji i na rzecz wyrachowanej piłki i czy czytam że wreszcie stali się mężczyznami któzy wygrywają? Nieee, czytam że nagle są be bo nie grają ofensywnie :lol2:

Tak jak pisałem już nie raz - niezależnie od tego co Arsenal zagra, 90% i tak po meczu znajdzie powód żeby się przypierodolić - nawet jeśli ten powód ma być o 180 stopni inny niż poprzednio.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2026, 10:35 przez sickstick, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”