Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 maja 2006, 17:32

Marq pisze:Mógłby ktoś przetłumaczyć te rozmowy? Bo na Agnieszke nie ma co liczyć... Rozmowy Moggiego wszystkie tłumaczyła a teraz?

Nie wiem czy zauważyłes że jej nie ma :roll: A gdy pisała tego news to chyba na www.sports.it nie było jeszcze rozmów. One są w dzisiejszym numerze La Gazzetta a wiesz chyba jak jest. :wink:

Już mnie nic nie zdziwi. Jakisz czas temu życzyłem Interowi i Romie by ich nie podpisali do listy. Niestety kolejny dopisany klub światczy o tym że całe zamieszanie potrwa jeszcze długo :? Jedyna nadzieja w tym że Włosi chcąc ubiegać sie o Euro muszą wyczyścić wszystko. Choć to i tak nie daje im żadnej gwarancji. Cała afera powoli zaczyna dotyczyć całej ligi. Może uwieżyć w to że Moggi sypie jak snieg. Choć to chyba jeszcze nie ten etap by Juventus chciał wciągnąć rywali. Oby winnych skazali. I to już sie skończyło bo się zygać chce jak się czyta te newsy. Fachettim rozmawiał na temat sedziów. Ale każdy klub ma takiego człowieka który ma prawo rozmawiać na temat sędziów [zgłaszać nie prawidłowość czy kontrowersje] i tak samo mają prawo dowiadywać sie kto poprowadzi ich mecz.

Jak narazie to tylko przybywa klubów na tej "liście" - każdy wie że najwiecej mają na Juventus. Bo im nie tylko zarzuca sie jakieś rozmowy. Najdziwniejsze jest to że jak taka sytuacja potrwa jeszcze z tydzień to cała liga będzie "umoczona" :? Ile jeszcze potrzebują czasu :?

Wróć do „Wracając Do Meritum”