Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 20 maja 2006, 18:37

ox...po dlugim milczeniu odzywam sie tez...bo odkad poczytalem sobie rozmowy Moggiego,stwierdzilem ze ja to po prostu PIERDOLE..tak...dokladnie,drogie dzieci,dorosli,mlodziezy...ja to po prostu pierdole..to cos jak runiecie pewnej czesci mojego zycia i swiatopogladu..klub ktoremu kibicowalem od dziecka,sukcesy ktore po czesci odczuwalem jako swoje,pasja,lzy,radosc,cierpenie itd.itp...to wszystko uluda?to wszystko klamstwo?nieprawda?oszustwo?to tak jakby...nie..nie potrafie znalezc slow...ani porowniania...
stwierdzilem ze okazywanie jakiejkolwiek radosci ze Scudetto(wciaz jeszcze nie wiadomo czy to Scudetto wogole bedzie)jest nie na miejscu...milosci sie jednak nie wybiera,i choc stwierdzilem kilkanascie dni temu ze przestaje wogole pisac o Juve,wracam...bo to teraz wielka sztuka byc kibicem tego klubu i zachowywac sie godnie w obliczu tego calego gowna...

w kazdym razie,podpisuje sie pod opcja zeby nas zdegradowano,zrobiono porzadek i dano sprawiedliwosci za dosc...a jesli Milan czy Inter czy Lazio czy KTOKOLWIEK byl w to wmieszany to z nimi powinno stac sie to samo...

wielki wstyd dla Calcio...

ps.WP?chetnie..nawet 3...drastyczne czasy wymagaja drastycznego przekazu...

Wróć do „Wracając Do Meritum”