Ja dobrze wiem że krążą podejrzenia co do Milanu odnośnie pana Leandro Meaniego i to wcale nie zmienaia mojej opinii. Chcę aby to wszystko zostało dokładnie wyjaśnione i winni ukarani. Jeżeli okaże się że Milan jest winny to on również.
Nie rozumiem tylko sugestti w twojej wypowiedzi. Inter znał nazwiska sędziów wcześniej- skandal, ale nie ma absolutnie do tej pory żadnego dowodu, że wpływał na ich wybór, lub odniósł z tego jakąś korzyść. Nie usprawiedliwiam, lecz stwierdzam fakt. To wcale nie umniejsza winy Interu, jeśli takowa jest, ale też bardzo nie podważa wyników włoskich drużyn w pucharach. Wybacz ale przewaga Milanu nad Bayernem była ewidentna i nawet Juve awansowało jeśli nie zasłużenie (piszę o Werderze), to na pewno w wyniku błędu bramkarza nie sędziego. Calcio jest mocne i teraz najważniejsze jest aby także stało się czyste i uczniwe, oczyszczone z mętów. Jeśliby calcio miało macki w pucharach to Milan nie odpadłby z Barcą, a bramka Shevy napewno zostałaby uznana.
Chciaż jak pojawią się dowody (oby nie, bo już i tak hańba ogromna), to nawet będzie sprawiedliwie jak Uefa wyciągnie konsekwencje.