Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2088
Kibicuję: Manchester United

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Mr.Chris » 10 maja 2026, 14:53

Sh00t pisze:
10 maja 2026, 13:54
Mr.Chris pisze:
10 maja 2026, 10:31
Sh00t pisze:
10 maja 2026, 10:20
Dobra, to nie ma sensu. Tak, Brexit to Putin 😀
:suicide:

Ty serio tak to sobie wyobrażasz jak ktoś pisze o ruskich trollach?
Ja myślę, że pisanie o ruskich trollach w kontekście tego, że ktoś ma inne zdanie, zalicza się do grona niezdrowej obsesji i należałoby się poważnie nad sobą zastanowić, bo najpewniej taka osoba jest zaburzona, poprzez to, że nie jest w stanie zrozumieć innego punktu widzenia niż ten, w którym występuje schematyczne myślenie wykreowane przez propagandę antyrosyjską, w której Ruscy są za wszystko odpowiedzialni.

To pisałem ja, Wladimir Putin.
?? Czy Ty w ogóle zrozumiałeś, co ja do Ciebie pisałem?

Nie nazywam nikogo tutaj ruskim trollem, nie mówię też tak o osobach, którzy faktycznie wierzą w narrację ruskich trolli. Nazwałbym ich raczej naiwnymi albo pożytecznymi idiotami, ale nie ruskimi trollami. Tak nazywam boty, które napieprzają pewnymi frazesami, bardzo często jako kopiuj-wklej. Takich jest naprawdę sporo jak przejrzysz Twittera, czy komentarze na różnych serwisach informacyjnych.

Przykład działania ruskich trolli z rodzimego podwórka: https://demagog.org.pl/fake_news/ruskie ... nformacja/

I teraz powiedz mi, że Rosjanom to nie na rękę i to na pewno nie oni, bo o co Putin miałby marnować na to pieniądze. To trochę jakbym słuchał Korwina, który mówi, że nie ma dowodów na to, że Hitler nie wiedział o obozach koncentracyjnych.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”