Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Melaviock797
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 99

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Melaviock797 » 10 maja 2026, 23:37

Uff, całe szczęście że wczoraj wywieźliśmy ten wynik z Via Del Mare. Ja wiem, że Milan się wywalił na Atalancie. Swoją drogą to niezły chichot losu, że w taki sposób wskakujemy na 3 miejsce potykając się wielokrotnie z Hellasami, Lecce czy innym Sassuolo. Świadczy to tylko o słabości tej ligi.
Inna sprawa, że nie będę płakał jeżeli to Roma, bądź Como wskoczyłoby kosztem Milanu do czołowej czwórki, bo pamiętam jak przed startem Serie A wielki ekspert Eleven (fan Milanu ofkors) z uśmieszkiem na ryju złośliwie życzył nam wypadnięcia z czwórki kosztem właśnie Romy. Nie mają Modricia i posypało im się do reszty granie, swoją drogą to Loca chyba wiedział co robi jak wjechał w chorwata :afro: .
A tak poważnie, to szczerze nie ma progresu żadnego w tej drużynie od dobrego miesiąca. Widać, że jedziemy na oparach, wiadomo są problemy u Yildiza, Thurama, przygasł Mckennie czy choćby Boga, ale na boga my tracimy kontrolę nad meczem z Lecce. To ciekaw jestem jak my mamy dać radę w derbach z niezłym Torino, które zatrzymało choćby Inter w tym sezonie. Zgodzę się też z Boromirem, że granie Yildizem z kontuzją mija się z celem jak chłop gra może na połowę swoich możliwości będąc przyblokowanym to nawet nie ma gazu w nogach. I creme de la creme naszej drużyny czyli Zhergrova i Concencaio, którzy albo są ślepi albo są totalnymi egoistami albo jak ktoś zasugerował mają IQ ziemniaka. Jeśli istnieje choć cień prawdy w tym, że wyceniamy Chico na 70 baniek i mają być nim zainteresowane Man Utd i Liverpool to zapakować i zawieźć go do Anglii. Za takie pieniądze znajdziemy zdecydowanie lepszego i lepiej myślącego na boisku skrzydłowego. Mam nieodparte wrażenie, że mecz z Violą nie będzie taki trudny, ale derby to będą duże ciężary. Vlaho też dobry chłop strzelił 2 bramki ostatnio i już myśli, że Bayern i Barca się po niego ustawią. Nieźle chłop się odkleił, z jego wymaganiami finansowymi to chyba zostaje tylko Arabia.

Wróć do „Włochy”