Jakim wkurwieniu? Powaznie masz chlopczyku jakies majaki ze tak nic nie znaczaca persona jak cloner z forum o pilce noznej moze miec jakikolwiek wplyw na moj nastroj. To jest dopiero bajkacloner pisze: ↑11 maja 2026, 14:44
Kurde, dobre, powiem ci że zaśmiałem się na głos, masz dar do wymyślania bajeczekale serio, nie lubię bajek. No i bądźże milszy dla innych
więcej empatii, nie bądź takim oschłym słoniem, ok?
BTW tyle błędów machnąłeś, więc widzę że nerwy puszczają, szybko napisany post na pełnym wkurwieniu, polecam wyluzować. To tylko foruming, wiem że dla ciebie to moze byc całe życie, ale to tylko foruming.
Bledy robie i pwenie jeszcze dlugo bede robil, bo jednym z powodow dla ktorego sie tutaj zarejstrowalem bylo szlifowanie jezyka polskiego ktorego od ponad 20 lat praktycznie nie uzywam. O tym rowniez wiesz, ale jak to cloner kijek w nie tak waskiej dupce i lecimy , moze ktos sie na mnie nie nabierze bo w lombardzie pusto to przynajmniej jakas aferka bedzie.
Na koniec uzyje jednego z cloneryzmow: EOT i wracasz na mantalnego ignora, nie pierwszy ale chyba ostatni raz.