cru pisze:Jedyne czego się obawiam to sprowadzenia Ibry kosztem niedocenianego R9
Hmm... jak dla mnie Ronaldo od dawna (czytaj bardzo dawna) jest najbardziej przecenianym zawodnikiem na świecie... Ale, co tammakis pisze:Najlepszym strzelcem druzyny zostal Ronaldo (14 goli).
Mistrz to zawsze mistrz!! Nie sądzę, by ktoś (w Madrycie) narzekał widząc zwyciężający Real, nawet gdyby ten grał defensywnie...Sero pisze:Tyle że Juve określa się teraz mianem "mistrza w drewnianej szacie" i nie wiem czy na takim przydomku zależy Realowi.
A czy ty byś został (...na swojej uczelnii), gdyby z twojego uniwerka zrobili jakieś studium zaoczne... (dziwne porównanie, ale mniej-więcej taka jest różnica... )Xiuhcoatl pisze:Ciekaw jestem, czy by zostali tacy grajkowie jak Ibrahimovic czy Vieira, gdyby Juve spadło do Serie C.
Fajnie!? Nie róbmy z piłki cyrku!! Jeżeli zespół ma pieniądze na funkcjonowanie to, po co go niszczyć!? OK zabierzmy im ostatnie 3, czy 5 mistrzostw, porozdawajmy je ubogim ( tj. Inter'owi, pewnie się ucieszą... ), wsadźmy paru ludzi za kratki i zakończmy całą sprawę, bo najbardziej ucierpią niewinni... NIE JESTEM KIBICEM JUVE, ale pamiętam jak się martwiłem o przyszłość Real'u, gdy temu tylko przez głupotę swojego ówczesnego prezydenta (tj.Sanz'a) groził spadek do 2 ligi i wiem co czują teraz fani drużyny Alex'a Del PieroKrzysztof Jarzyna pisze:Mysle, ze byloby calkiem fajnie, gdyby spadli
Z tego co słyszałem Gigi ma ofertę z Milanu, by zastąpić w przyszłym sezonie Didę, więc chyba z twoich marzeń nici...Sero pisze:Krzysztof Jarzyna pisze:A jezeli juz rokradamy Juventus, to ja chce Zambrotte
Buffon !
Ale ostatnio głośno jest o przenosinach Capello właśnie do Inter'u, więc i wy może coś po nich odziedziczycie...
InterowiSero pisze:Tyle że Juve określa się teraz mianem "mistrza w drewnianej szacie" i nie wiem czy na takim przydomku zależy
Post poprawiony na wyraźną sugestię fieldy'egoSero pisze:Bo nie sądze by nagle zmienił swój taktyczny styl.