Eurowizja (zbiorczy)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: snake » 21 maja 2006, 11:44

Nie ogladalem calego konkursu, ale widzialem pare piosenek. Nie podobala mi sie zadna, no moze jedna. Kiedys Eurowizja to bylo cos wyjatkowego, konczyl sie jeden konkurs i nikt nie umial sie doczekac na nastepny.
Corinthians pisze:A ten zespół Lordi to jest po prostu żenada. (I tak Lordi nie przebije wyglądem Wiśniewskiego ). Cieszę się, że w tym roku nie oglądałem tej Eurowizji i nie słyszałem Lordi. Samym wyglądaem to odstrasza. Widać jak Finlandia jest zacofana, skoro takie zespoły robią tam furorę.
Mysle ze oni poprostu szukali czegos wyjatkowego, czegos nowego no i wymyslili to co widzimy. Problem jest w tym ze im sie to udalo, bo sam sukces na eurowizji o tym swiadczy. To nie Finladia jest zacofana, tylko Europa, albo na odwrot. Moze to sie wszystkim podoba, bo na to wyglada, wiec Finlandia jest sprytna i cala Europa zaskoczona. Gdyby spiewali ta sama piosenke w takim samym stylu, ale bez tych przebran, to napewno nikt by na nich nie narzekal, ale mysle tez ze nie wygraliby Eurowizji.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”