Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: stan_mic » 21 maja 2006, 13:36

makis pisze:... powiedz mi dlaczego uwazasz, ze Ibra bylby zbawieniem ataku Realu Question Jesli ktos tu jest przeceniany, to chyba wlasnie on.
"Zbawieniem"!!?? Czy ja tak napisałem!?
stan_mic pisze:Może, gdyby Zlatan dołączył do naszej ekipy w przyszłym sezonie najlepszy strzelec naszej drużyny miałby więcej goli!?
Jakoś nigdy tak naprawdę nie lubiłem Szweda, ale niema co pisać, że jego przyjście było by jakimś kataklizmem dla klubu... Nie wiem, czy Ibra strzeliłby więcej goli niż obecnie Ronaldo, ale może strach przed ławką spowodowałby, że Ronaldo zacząłby traktować swoje obowiązki dużo poważniej niż obecnie, bo w tej chwili zależy mu chyba tylko na grze w reprezentacji

Łukasz[ACM] pisze:Stan_Mic z całym szacunkiem ale Ronaldo to jeden z najlepszych piłkarzy na świecie
To prawda, ale przez niemal całą karierę jest postrzegany jako zawodnik, który strzela gola za golem dla Barcelony, a już od dawna tym zawodnikiem nie jest... Kontuzje, problemy osobiste i wiele innych czynników, w tym także lenistwo sprawiły, że jest już tylko cieniem tamtego zawodnika, a nadal odbiera honory jako... "Bóg Football'u"
Niggaz pisze:Mimo, że ostatni raz ponad 20 bramek w sezonie strzelił pewnie z 6 lat temu.
Nawet niechce mi się tego komentować...

Wróć do „Hiszpania”