Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: stan_mic » 21 maja 2006, 14:10

Niggaz pisze:
stan_mic pisze:
Niggaz pisze:Mimo, że ostatni raz ponad 20 bramek w sezonie strzelił pewnie z 6 lat temu.
Nawet niechce mi się tego komentować...
A jednak nalegam. Dużo się pomyliłem? Z ciekawości pytam bo to był strzał. Kiedy ostatni raz Raul strzelił ponad 20 goli w lidze? Jaki to był sezon?
Jakoś nigdy nie liczyłem się z twoim zdaniem, więc i tym razem zawiodę Cię... Chcesz to możesz sobie sprawdźić, ja jakoś nie odczuwam takiej potrzeby. Może jestem dziwny, może naiwny!? Ale ja jakoś nigdy nie narzekałem na grę Raul'a, czasem tylko odczuwałem niedosyt, gdy widziałem jak cała drużyna (w tym Raul) pracowała na strzeleckie popisy tylko jednego napastnika (czytaj Ronaldo)
fieldy pisze:a ja chciałbym abyś napisał [Stan_mic] czy twoim zdaniem Ronaldo był przereklamowany w PSV i Barcie, tak jak wyżej napisałeś
Jeśli jesteś choć trochę inteligętny możesz wywnioskować moją opinię na ten temat z poprzedniego posta... Jeśli miałbyś nadal, z tym kłopot poproś może o pomoc rodziców, albo może starsze rodzeństwo (sam pewnie lepiej wiesz kogo... )
fieldy pisze:Cytat:
Jeśli jesteś choć trochę inteligętny możesz wywnioskować moją opinię na ten temat z poprzedniego posta...

no to tak w poprzednim pisałeś, ze był dobry w Barcelonie, a w jeszcze wczesniejszym, że przez całą karierę był przereklamowany. Zdecyduj się

Ok poprawiłem pierwszy post!! Teraz już nawet Ty zrozumiesz...
Ostatnio zmieniony 21 maja 2006, 14:22 przez stan_mic, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”